Nytt år

Hej!
Ligger i sängen tillsammans med Carl och tittar på Moulin Rouge medan vi pratar på skype med massa randoms. Jag har just sovit i ungefär en timme eller något och det känns som att det är den enda sömn jag kommer lyckas få i natt sadly - jag vet redan att det kommer bli en lång och jobbig dag i morgon so wäwäwäwä.
Under dagen ska jag hjälpa mamma med att laga mat, städa lite och göra effterätten som mamma, pappa och våra gäster ska äta osv.
Vid 6 sen kommer våra gäster inklusive Ann som ska fira nyår med oss igår vilket ska by kul, första året jag har någon som är i min ålder haha - eller iallafall på ett antal år. Annars har jag alltid varit med min bror och så har vi firat med vårt "gäng" som vår familj har hållit ihop med sedan vi bodde i höghus osv, och då var jag med dem barnen då den yngsta killen var 97a - hursomhelst kom jag väldigt nära dem men nu när dem har blivit äldre så har vi börjat fyra nyår utan det gänget och killarna firar nyår med sina vänner osv.
 
Ann och jag ska äta för-rätt och huvudrätt hemma hos mig och sen så ska vi gå hem till henne för att äta efterätt - efter det så får vi se vad vi har ork för eller har lust för att göra, antingen ligger vi la framför tvn hela natten och tittar på film eller så åker vi ner på stan för att titta på fyrverkerierna eller så går vi hem till mig igen. Hur somhelst så blir det säkert ett grymt avslut på 2013 och en grym start på 2014.
Just nu vill jag bara att det här året ska vara över, visst det har varit ett bra år med massvis med minnen jag aldrig kommer glömma men ändå har året varit så långt och tråkigt, jag är så över 2013.
2014 känns som att det kommer bli ett bra år, eller jag hoppas att det ska bli ett bra år - det är ingeting mer i hela världen jag vill ha just nu förutom ett fucking bra år.
 
Carl just somnat och usch så söt haha baby, ska försöka lägga mig ner och sova lite till jag med.
Får se om jag skriver något eller lägger upp någon bild eller så senare ikväll,
pusshej!

Jen

RSS 2.0