Ingen fick se hur vackra vi var

Fina Thomas Stenströms nya album är allt
 
Hej, det är lördag och jag ska ha middag ikväll.
Har istortsätt just kommit ur duschen, dricker lite mint te och lyssnar på Thomas. Skulle egentligen träffat Victor idag, men tror inte det blir något av det, haha. 
Det var ett tag sen jag skrev nu igen - men inte så mycket har hänt, det har varit kulturnatten men det har jag skrivit om. Har haft relativt mycket plugg och prov i skolan, annars har jag varit mycket med mina fina tjejer. 
Livet rullar på som vanligt, kan inte precis klaga över något. Är hundra procent skit kär i fyris och alla i min klass, trivs så bra och saknar valsätra noll längre. 
 
*en timmes avbrott*
 
Hursomhelst har jag just käkat en sen lunch, ska sätta mig och fixa mitt hår strax och börja göra mig i ordning. Vi får se vad sm händer ikväll, kanske är med Ann eller så hör jag av mig till Victor och se vad som händer i hans liv, haha.
I morgon ska jag träffa Isac iallafall och åka till gränby -- ska köpa nya kläder osv, städade ut hela min garderob igår och slängde mer än hälften av alla kläder jag hade. Såå nu ska jag fylla den igen med massa nytt. Skööönt!
 
Pussbye

Jen

RSS 2.0