And in that moment, I swear, we were infinite

The perks of being a wallflower citiat, jomenvisst.
 

Hej!
Kollar på let's dance just nu med ett par kompisar som sover här i natt! Just nu är det mycket skratt och prat - jag har seriöst den bästa kvällen på länge! Dessa människor kan verkligen göra min dag hur bra som helst från ingenstans!
 
I morgon är det ju påskafton och det betyder landet med min familj. Vi firar alltd påsk ute på landet med min mormor och morfar, samt mina kusiner! Så det blir nog mysigt som alltid.
Ska dock ta med min dator, lite läxor och böcker så att jag har saker att göra under tiden mamma och mormor lagar mat typ. Dessutom ska jag göra omprov på tisdag i biologi, och sen på torsdagen samma vecka är det prov i kemi! Så jag har ganska mycket att göra under lovet, nu när jag är ute på landet ska jag också försöka börja skriva lite på deckaren till svenskan i skolan. Tycker faktiskt att det ska bli kul att försöka skriva lite igen, har inte skrivit något seriöst på ett tag nu faktiskt - så det kommer nog bli ganska skönt och kul!
 
På måndag fyller mamma 43 också, så då ska vi fira henne samt så ska jag till stockholm sen vid 22.00, och kommer inte hem förens sent på tisdag kväll! Jag lovade min kompis att jag skulle komma och överaska honom när jag ville under lovet eftersom han skulle vara ensam hela lovet. Det kanske blir lite tråkigt att jag bara kan vara där i en dag men jag har inte så många andra val eftersom sen på onsdagen ska jag och Shadia, samt kanske sofia ned på stan för att tjocka i oss lite donken och så skulle hon köpa något tror jag!
Det här lovet kommer nog bli ganska full-proppat känner jag. Ska försöka tvinga min pappa att skjutsa mig till Media Markt för att kolla på en locktång som jag måste ha eftersom jag ska på ett bröllop snart.. min kommpis ska gifta sig och hon ville verkligen att jag skulle ha lockigt hår. eftersom det är hennes dag så gör jag som hon vill!
 
Ja detta inlägget har ju blivit lite lagom långt.. ska gå och poppa lite mer popcorn! Puss :)
 

Jen

RSS 2.0