Halloweeeeennnnn

God morgon! typ eller något sånt mh jag har just gått upp.
 
Idag är det halloween (oh exiting) och jag  + 11 andra tjejer ska gå och spela lasergame (säger man så? ugh) vid fyra! Ann kommer hit ungefär tio över tre då vi ska gå till skolan och ta 14 som går där ifrån.
 
ASSÅ GUD JAG SÅG just ner på min arm och jag är blek som en fucking isbjörn. Ett ärr har jag också tydligen, fint - när fuck kom det dit? mweh.
Anyways så har jag inte gjort något idag än tpy mh, vaknade först vid 8 och typ dog, somnade om och vaknade sen igen vid 9 - somnade om och vaknade 25 minuter över 11 och fick panik för att jag trodde klockan var ännu mer egentligen och jag var tvungen att åka till lasergame stället i bara pyjamas BUT IT'S COOL, i've got time.
Så nu har jag sminkat mig och blablabla, ätit lite frukost (!!!!!!!!!!! äter aldrig frukost ok) och snart ska jag byta om och börja fixa håret. Åh det regnar. Bajs. Mössa? Ok.
 
Jag vet inte om den kom till spotify igår, men jag har legat uppe istortsätt hela natten och lyssnat på Lordes debutskiva som kom till spotify närdennuänkom. Ribs, Team, White Teeth Teens & buzzcut season är mina faaaaaaaaaaves! Och vid typ elva så kom saif och ba " sluta lyssna på lorde!" på kik - vilket gjorde mig lite små ledsen. Skämtåsodio, han kan inte göra mig ledsen. VARFÖR PRATAR JAG OM SAIF OKOK LIFE GOES ON.
Vid typ tolv bröt jag ihop och grät i 40 minuter non-stop, detta gjorde också så att jag skrämde livet ur Isac såg ut som att han hade sett ett spöke. Mh kul.
 
Nu ska jag ta mitt sorliga liv och ta och klä på mig något varmt, tror seriös att det kommer börja snöa inne i mitt rum i vinter - känns som det och det skulle itne förvåna mig. Usch wäwäwä.
Hoppas ni har en bra dag anyways, ät godis och unna er själva typ. mh fint ok BAAAAAAAH

Jen

RSS 2.0