Nyval

Hej!
Har egenltigen samgällskunskap, men vår lärare  är inte här för tillf'llet och vi ska läsa igenom massa saker som hände igår i regeringskrisen - men det ärlugnt, följde hela allt igår på twitter osv.
Idag är det torsdag, och det hä rär min första och sista lektion. Skulle egentligen haft svenska men eftersom jag och flera andra har gjort den uppgiften vi blev tilldelade på svenskan fick vi sovmorgon istället! Så jag hade sovmorgon fram tills 10.20, och sen slutar jag 12.10 ungefär. Ska ta mig in till stan efter att vi slutat, och köpa lite lunch innan jag drar mig hemmåt, bäddar ned mig i soffan med en mysig film och försöker bli frisk. Är så sjukt förkyld igen, och jag tog det beslutet att jag skulle ha strumpbyxor & en stor tröja från Marcus. Hur smart? relativt osmart faktiskt.
Vaknade runt 4/5 i morse och hade så sjukt ont i halsen och det kändes som att jag liksom hade feber? Så jag öppnade ett fönster, men blev tvungen att stänga det sen igen en timme senare typ för att det blev så sjukt kallt i mitt rum istället hahah. Sen ringde mitt alarm 20 i 7 och klockan 7 i morse så då var jag tungen att vakna och stänga av det.. lagom sur på mig själv för att jag inte stängde av alarmen redan igår men a.
 
Annars då? Lol skolan går helt okej, lite kämpigt med matten fortfarande, men jag ska få en extra genomgång på lite små saker som jag är relativit osäker på osv vilket känns skönt. Sen är det lagom till provet som är på onsdag tror jag? Så ja.
Vi har skit många prov nästa vecka, ochs en vecka 51 också. Har Natur, Matte, Engelska, Samhäll & tyska omprov. Åh. Men det löser sig, förhoppningsvis. Snart är det ju ändå lov, så vi kämpar in i det sista haha.
 
I morgon är det fredag, börjar halv 9och slutar kvart i tolv. Ska gå och titta på en klänning efter skolan och sen kvart över två så ska jag och mamma gå och fixa naglarna, vilket ska bli skönt! Jag blev ändå relativt van med att ha långa naglar eftersom Emma gjorde naglar på mig ett flertal gånger, så nu känns det lite konstigt att ha korta naglar typ haha.
 
lalalal vet ej vad jag ska skriva nu, men JA. ska försöka börja uppdatera igen, lovaar!
kram puss osånt fint.

Jen

RSS 2.0