Ångest

!!!!!!!!!!!!!SKIPPA SKIPPA SKIPPA SKIPPA SKIPPA SKIPPA SKIPPA SKIPPA SKIPPA!!!!!!!!!!!!
 
Helt ärligt så har jag fetaste ångesten över mitt gymnasieval, jag vet inte om jag vill gå på thorén längre? Loggade in på dexter för att titta vilket mitt andrahandsval är och det är samsam med kriminal inriktning på fyris, vet inte - jag känner mig inte hemma på något sätt på thorén och av någon andledning så vill jag verkligen verkligen gå på fyris och plugga samsam? Åh egentligen skulle jag vilja gå på skrapan samkriminal där men jag kan inte ändra mig nu. SLKDGNKDGNAGNALGNKL syvmöte kanske? maybe we can fix this.
Det roliga var att jag var sååååå taggad inför thorén tills jag gjorde mitt sista nationella och nu är jag ganska säker på att jag kommer få F i matte och vara tvungen att gå sommarskola. Jag bryr mig inte om sommarskola faktiskt, eller att jag får F i matte - så länge jag får E efter sommarskolan och fortfarande har en chans att komma in på gymnasiet så är det lugnt liksom. Men.. idk, syv sa att jag vi skulle fixa en sista ansökan om nationella gick skit, så att jag kan söka till en skola där jag kan få jobba upp mitt betyg i matte när jag börjar gymnasiet typ. Men sen så vill Robin nog ge mig ett F så jag kan få sommarskola och verkligen få det betyg jag förtjänar typ.
 
Allt är mitt egna fel, såklart - imean skulle jag tagit tag i allt redan från första början och kämpat hårdare i matte så kanske jag inte skulle sitta i samma sitts som jag gör nu. Typ. Men sen kanske jag skulle tänkt på det lite tidigare, inte nu typ 3 veckor innan jag slutar 9an. Nu får jag dock ta mitt straff. Så inget sommarjobb för mig eftersom skolan börjar den 16onde och jag måste gå 20 gånger tillfällen tror jag? idk. Det kommer bli bra. Får jag mitt E så är det lugnt, jag kommer in på gymnasiet - men min chans på thorén är körd hur jag än gör. Även fast jag ger Robin ett bj så kommer jag ingen vart, så ni kan sluta tjata om att det är det jag ska göra.
 
Åh jag vet inte vad jag ska göra, längre. Morfar vart är du när man behöver dig?

Jen

RSS 2.0