Svar på tal

Hello random human som tydligen vet allt om mitt liv och vet precis vilka mina vänner är. (Stalker?) Here's the thing; Så i lördags förra veckan så tyckte Ann och jag att vi skulle försöka hänga lite med "the old group", duvet vi vill ha tillbaka vår vänskap till hur den var förr så vi bara från absolut ingenstans tänke: "HEY WHY DONT WE ALL GO OUT TO DINNER? FOR OLD TIMES SAKE?" - så vi startade en kik konversation och sa liksom att vi skulle boka bord på någon resturang vid 18.00 på söndag (denna söndagen alltså) och dem som kan/vill fick hur gärna somhelst komma liksom. Dock nu under veckan, om det var i måndags eller tisdags vet jag inte - så sa både Shadia och Ilayda att dem inte kunde och var upptagna på söndag så i slutet var det bara Ann, Sofia och jag som var intresserade. (Vi är fortfande inte helt hundra på om Medina kan följa med.)
 
Vi har alltså inte bråkat, och jag har ingen aning om vart du har fått det ifrån? Vi har helt enkelt bara helt olika scheman och vi alla vill helt enkelt inte ge upp någon timme eller två för att hålla uppe våran vänskap! Visst är det jätte synd, men det är deras liv som de får göra precis vad de vill med - jag personligen orkar inte hålla koll eller försöka vecka ut och vecka in för att planera något, för att sedan bli sagd nej till. Så jag har helt enkelt bara slutat bry mig.
 
Men sen är vi även 6 personer och vi alla kan inte alltid spendera tid tillsammans på samma gång - men för att en vänskap ska hållas uppe så ska man kunna säga nej till andra saker för att fokusera på den vänskapen, eller har jag fel?
 
Jag tror dock säker att dem båda har goda skäl till varför dem inte kan komma, men jag orkar inte lyssna. Dem båda är fortafarande mina vänner och två av dem närmsta vännerna jag någonsin haft ja - men när Ann och jag sa till dem alla att dem som kan och vill får kommaindikerade det även på att om ni inte kan så bryr vi oss inte, ni behöver inte komma med bortförklaringar.
 
Så enkelt är det. No drama going on here!

Jen

RSS 2.0