You say thanks for being a friend

Hej!
 
IDAG HAR varit en kul dag. Jag och Ann bestämde oss för att cykla ned på stan. Cykla. Det var helt okej på vägen dit, no biggie liksom - hem vägen var dock hemsk. Trodde jag skulle dö på grund av alla uppförsbackar and what not. Usch. Lämnade tillbaka dem äckliga gina-jeansen och sen gick vi till carlings där vi träffade Axel/Leo och så köpte jag ett par vita dr.demin. Sen gick vi mest bara runt, Ann letade klänning och lite sånt. Vi åkte runt 20 i 2 och kom hem vid halv fem eller så. Vi träffade Anton och några andra från vår klass också, vilket var like awk typ haha.
 
För typ tio minuter sen kanske så lämnade jag och mamma in mina mått och beställde min klänning till balen osv, det enda som saknas nu är ett par skor och smycken.
Det som känns hemskast med balen är nog att alla typ ish ska gå med killar, och så kommer jag och ska gå med friends. Inte för att det kommer bli tråkigt, jag menar vi är ju där med alla andra det kommer bli as kul - men endå så känns det ganska typ awful att inte ha en dejt idk. OCH SEN SÅ VISAR DET SIG att ingen gick tjej/kille utan alla kom med friends. That would be fun. Är ganska säker på att det är så faktiskt idk.
 
Hursomhelst så ska jag sätta mig och platta mitt hår nu innan solen går ned, och sen så ska jag göra SO frågor samt mejla Daniel + räkna lite matte. ÅH.
Det enda posetiva är att den här veckan är kort - imean två dagar, sen lov. LOV. Okej. Pusshejbye

Jen

RSS 2.0