MJAOW

katt katt katt katt katt katt katt katt katt katt katt KATT KATTT KATT KAAAAAAAAAAATTTTT
hej.

IDAG HAR JAG GJORT, ABSOLUT I-N-G-E-N-T-I-N-G OCH JAG HAR BARA NJUTIT AV ENAMHETEN. Okej fast a, jag vaknade först vid halv 12 då mamma ringde, och så gick jag och la mig igen så smart som jag är och sov tills halv 2 sen. Det var dock meningen att jag inte skulle somna alls i natt då jag inte var trött, men runt 6/halv 7 när pappa och marcus skulle till jobbet så var jag tvungen att "fejka" att sova på grund av att mamma också går upp då och brukar oftast komma in för att titta till mig, tror dock inte jag behövde fejka speciellt länge då jag somnade ungefär 5-10 minuter senare.. haha.
Var uppe med Isac och Aylin iallafall, vi snackade och skrattade - vid 4 så tänkte jag gå och lägga mig eftersom jag blev arg då hihi men jag kunde tydligen inte sova alls.. så ah. MEN DET VAR KUL, lyssnade på disney låtar och tittade massor på big brother - så det var lugnt.
I natt tänker jag dock gå och lägga mig tidigare än någonsin, ska faktiskt för flytta mig till sängen nu men såklart ska jag fortsätta titta på BB haha.
 
Har skrivit ungefär hela dagen dock, vilket har varit kul och skönt - har inte riktigt behövt gå igenom alla tankar i huvudet utan jag kunde bara skriva ner dem och omformulera dem i andra ord och sätta in dem i andra sittuationer. Det är det som är kul med att skriva, enligt mig - att kunna verkligen skriva ut alla mina tankar och sedan låssas som om det är någon annas tankar och vad dem tycker om saker. JAG ÄR EN TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT.
 
Ska lägga mig nu, vi får se om jag skriver senare i natt kanske - eller så skriver jag först i morn. Puss.
 
SAKNAR FÖR ÖVRIGT MIN BÄSTA VÄN PÅ YP ASDGNLDKGNLKAGNL ÅH ÄLSKLING

Jen

RSS 2.0