Everything is embarassing

Sky ♥

Hej!
Jag har helt fullt glömt bort att blogga, har inte heller riktigt haft någon tid att blogga alls. De senaste dagarna har jag varit upptagen med att plugga, vara med friendos och göra massa andra saker som har varit överdrivet nödvändiga - tydligen.
Hursomhelst så har jag råpluggat till kemi provet jag har på tisdag, samt så har jag nationella i fysik och engelska snart, engelska nu på onsdag och fysik den åttonde.
Så mitt schema har varit så fullpackat att jag inte har någon tid för att göra typ någonting längre - på måndagar och tisdagar simmar jag med några tjejer från min klass direkt efter skolan så där försvinner ungefär en och en halvtimme under dem dagarna, sen pluggar jag, käkar, duschar + fixar håret och har tid för att sitta vid datorn ett tag eller så är jag med fiends. På onsdagar, torsdagar och söndagar så tränar jag styrka i ungefär en timme, sen pluggar jag och duschar, fixar håret, käkar och lite andra saker runt om i huset (yay pengar though!) - på fredagar och lördagar har jag absolut ingeting att göra whatsoever vilket är skönt, spenderar mest tid med min familj under dessa två dagar och är med vänner typ.
 
Igår var jag och mamma nere på stan, tror vi åkte vid elva och sen kom vi nog inte hem förens vid två kanske? Köpte ett nytt bodybutter från the body shop som förövrigt luktar kokos(=fab), en t-shirt som är typ überduber fin, en ny såndär portabel kaffe-mugg typ samt massvis med underkläder och lite nytt smink. På kvällen gick jag till Ann och vi var ute ett tag, vi gick till skolan som vi typ alltid gör, var där ett tag och sen så gick vi hem till henne för att titta på ett avsnitt av band of brothers - efter det gick jag hem och tittade på film med mamma.
Idag tror jag att jag inte vaknade förens vid ungefär elva - låg dock kvar i sängen ett tag och tittade på ett par avsnitt av 90210 (är på säsong fyra nu och funderar start på att hoppa över hela denna säsong bara för att Liam och Annie inte är tillasmmans ALLS typ and that breaks ma old heart man) , sen vid ett ungefär så kom Ann. Vi bakade apa goda chokladrutor eftersom moma fyller år på tisdag - hursomhelst så smakade de jääääääääääättteee mycket kaffe vilket var hemskt haha men de gick och äta iallafall. Sen tittade vi på första filmen av harry potter and idk.
 
REsten av kvällen har jag inte gjort så mycket, jag och min familj åt pizza - vid 7 gick jag in i duschen och fixade håret precis efter det.
Ska gå och lägga mig snart och läsa lite på wattpad typ, haha. Pusshej.

Jen

RSS 2.0