Just take my hand

grattis Shadia.
 
'Ello humans
Whats crackalacking? UGh äter du också nutella? omg twinniiiiinggg! Just kidding. Men ja, jag äter nutella just nu. Har just diskat massa stuff och plockat undan lite i mitt rum så kände att jag förtjänade att unna mig något. Har inte ätit nutella på år och dagar. No joke. Yay me? Yes, yay me.
IDAG ÄR DET HURSOMHELT ONSDAG VILKET BETYDER ATT DET ÄR HELG SNART OCH VET NI VAD DET BETYDER? min bror fyller 20. Justin kanske också fyller 20 osådär vilket är kul. Dessutom så är det en ny månad och lite sånt.
 
Slutade 14.25 men kom inte hem förens vid tio i tre. Först så stod jag & Ann och pratade lite med Saif och Mimmi innan deras lektion började, och sen så satt jag kvar och pratade lite med Hanio medan dem andra hade lektion. Nej jag skolkade inte. Ska till läkaren aldeles strax så Daniel sa att jag istortsätt inte behövde komma på lektionen, den grupp jag jobbar med skulle ändå åka ned på stan och fika medan de gjorde det sista så det var ingen idé.
 
Igår lämnade jag in gymnasiepapprerna så nu det klaaart. Köpte även hårfärg så ikväll ska mamma och jag färga håret - sen på fredag ska jag klippa håret så jag får bort allt det slitna hår jag har just nu osv så det kommer kännas skönt.
Honestly så suger jag på att blogga för det är seriöst ingenting annan förutom skolan som händer i mitt liv just nu så min fantasi att skriva överhuvudtaget ligger på 0.
Ska gå och titta på film nu eller läsa, idk än. Pusshej.

Jen

RSS 2.0