Thor

(20) Tumblr
We're up all night
 
Hejjjjjjjjjjj!
Det är fredag, jag är sjuk och sitter hemma ensam medan mitt jul-ljus snart håller på att brinna upp och tittar på Thor för femte gången i rad medan jag äter flingor. Mitt liv > alla andras.
Igår gick jag ju hem från skolan osv, och var hemma både i måndags och tisdags - varken min mamma eller jag tror att jag har blivit helt frisk så jag stannade hemma idag också,
Har legat i sängen mesta delen av dagen och bara läst på wattpad och varit inne på tumblr osv - chill dag helt enkelt. Om ett tag ska jag klä på mig och fixa mig lite sådär eftersom jag lovade Victor att han kunde komma över när han slutat jobba vilket är om ungefär en och en halv timme eller något sånt - vi har inte träffats eller snackat på ett taaaaaaaag så aaa.
 
I morgon ska mamma och jag börja sätta upp lite adventsstakar och tomtar och annat smått trams som är typ standard för vår familj under julennnnnn. Vi ska byta gardiner rurnt om i huset, städa och bara lyssna på julmusik hela dagen - eller aaaa, jag ska göra det iallafall. Mamma tycker det är för tidigt att lyssna på julmusik nu haha. 
 
Förhoppnignsvis så kommer min glossybox idag - fick ett mejl om att den var påväg i tisdags men har fortfarande inte kommit.. inte braaaaaaaaaaaa.
Nästa helg ska jag nog börja köpa julklappar osv, på fredag kommer jag få en önskelista av någon av tjejerna också så jag tänkte att det kanske börjar bli dax. Vi (Ilayda,Medina,Sofia,Shadia,Ann&Jag) ska köra secret-santa iår så nästa fredag, så ska dem alla sova här och så ska vi käka tillsammans eftersom jag ska vara ensam hemma osv - så då tänkte vi lotta vem som ska ha vem att köpa julklapp till också! Så det blir nog massa kuuul haha.
 
Ska fortsätta titta på Thor nu och försöka hitta Thor 2 någonstans innan jag dör - eller så tittar jag på avengers, haha. Pusshej!

Jen

RSS 2.0